Keresés a honlapon
Dunaharasztiban is csoport
2019.12.26.

Dunararasztiban a Csillagfény Gyógyközpontban is havi rendszerességgel tartunk családállításokat. Bejelentkezés: telefonon a 06-70-378-8539
e-mailen: info@csillagfenykozpont.hu Varga Anikónál
KISKUNFÉLEGYHÁZÁN IS CSOPORT!
2019.05.16.

2019. májustól KISKUNFÉLEGYHÁZÁN is hvi rendszerességgel csoportos családállításokat tart Kiss Katalin család- és szervezetállító, bejelentkezés az Időpontoknál.
Egyéni családállítás
2019.05.16.

BUDAPESTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy avventurinstudio@gmail.com elérhetőségeken lehet. 2020 év elején Kiskunfélegyházán is lesz lehetőség egyéni családállítás kérésére.
EGYÉNI Családállítások foylamatosan!
2020.10.27.

BUDAPEST, DUNAHARASZTI, KISKUNFÉLEGYHÁZA helyszíneken az egyéni családállítások is folyamatosan kérhetőek időpont egyeztetések alapján. Tel.: 06 30 209 4878

CSALÁDFELÁLLÍTÁS

Bejelentkezés, információ,
időpont egyeztetés telefonon (viber): 
06 30 209 4878
e-mail:    shp.csaladallitas@gmail.com

 


Csoportos családállítás a gyakorlatban


A családfelállítást talán legjobban a családleképezés vagy a sorstérképezés szóval lehet leginkább leírni. A családfelállításban a családhoz, a bővebb klánhoz hozzátartoznak mindazok, akik egy családrendszerbe beleszülettek (ide értve minden fogant, meg nem született magzatot vagy halva született, korán meghaltat is), vagy párkapcsolat (ide értve a létesített szexuális kapcsolatot is) révén kerültek kapcsolatba a klán valamelyik tagjával.
A családfelállítást kérő kliens a csoport, és/vagy a családfelállító segítségével, képet kap a családrendszeréről, annak történetéről. A csoportos családfelállítás során képviselők jelenítik, azaz igazából képviselik az egyén családtagjait, ezáltal megmutatkoznak az őket összekötő energiaminőségek. Ezáltal a kliens rálátást kaphat, hogy milyen kiegyenlítetlenség az, ami őt visszatartja céljai elérésében. Ezzel a problémáinak gyökere megmutatható, megláttatható, tudatosodhat, ez pedig elindíthatja a változtatás lehetőségét.

 

 


Hogyan zajlik a csoportos családfelállítás a gyakorlatban?

Többen, sokszor egymás számára idegen emberek gyűlnek össze egy helységben. Rendszerint körben ülnek le, és rábízzák magukat egy gyakorlott családfelállító vezetésére, aki mint egyfajta koordinátor, összefoglalja, hogy mi is fog azon a napon történni, elmondja a csoportszabályokat, és a nap várható menetrendjét. A csoport összehangolása céljából bemutatkozással, vagy egy közös, a témára irányuló beszélgetéssel, vagy egy vezetett meditációval folytatja a munkát a koordinátor-családfelállító.


"Amikor úgy érzed, hogy te következel, ezt bátran jelezheted. Általában, még ha idegen emberek is dolgoznak együtt, a légkör egy-egy ilyen napon családias. Odaülhetsz a koordinátor-csoportvezető mellé, (vagy akár a helyedről is, ha bátortalan vagy) és elmondod, mi a problémád, miért jöttél, de talán az  lehet a legideálisabb, ha azt mondod el, hogy MIT SZERETNÉL ELÉRNI Pl.: nem sikerült tartós párkapcsolatot létesítened, pedig már úgy érzed, készen vagy rá, karrieredben előre lépést szeretnél, javítani szeretnéd a kapcsolatodat a családtagjaiddal, még nem született gyereked, és orvosilag nem találtak kizáró tényezőt, de már családot alapítanál, stb. A vezető igyekszik majd pontosítani a problémát, kérdéseket tehet fel a a még pontosabb meghatározása érdekében, vagy a családodban korábban történt eseményekkel kapcsolatban kérdezhet téged, mint klienst.


Ezután a jelenlévők közül helyettesítőket választhatsz ki a családfelállító által meghatározott családtagok képviseletére. Pl.: az édesanyád, az édesapád, a társad, gyermeket és saját magad helyett. Te egyenként, az általad választott képviselőkhöz odamész a hátuk mögé, a vállukra teszed a kezed,  megnevezed őket  pl.: Te képviseled az édesanyámat. Majd elvezeted mindegyiküket a körön belül egy általad megfelelőnek ÉRZETT helyre. Ezután helyet foglalsz.


Ilyenkor egy ideig várakozással teli csönd következhet. A beállított képviselők rövid idő múlva lassan, belső késztetésük alapján megváltoztatják eredeti testhelyzetüket, vagy épp arrébb lépnek egy új helyre, amelyet kényelmesebbnek éreznek. A megmutatkozó testhelyzetek, testtartások és gesztusok szinte mesélnek képviselt személyek egymáshoz és esetleg egy jelen nem lévőhöz való viszonyáról. A kliens ezt az elején külső szemlélőként nézi, egyfajta rálátást kap a helyzetére. A vezető ekkor általában megkérdezi a képviselőket, hogy mit éreznek. A képviselők rendszerint ilyesmit mondanak: félek, szomorú vagyok, fáj a fejem, dühös vagyok a férfira, nem tudok ránézni arra a személyre, földbe gyökerezett a lábam, és még számtalan jel mutatkozhat.


A családfelállításod alakulásához mérten a csoportvezető kérheti, hogy még más személyeknek is válassz képviselőt; és lehet, hogy a bent álló képviselők elhelyezkedését vagy testhelyzetének megváltoztatását is kérheti, és néhány mondatot mondat ki velük. Mindeközben a kliens, tehát a saját felállítást kérő személy kívülről kíséri figyelemmel a történéseket.
A képviselőkben sokszor mély érzelmek törnek fel, kacaghatnak vagy akár sírhatnak is. Ugyanez megtörténhet veled, sőt a többi csoporttaggal is, akik a megjelenített képen kívül a helyükön ülnek. Ezt megérintődésnek hívják a családfelállításban.


Egy idő után lehetőséget kaphat a kliens arra, hogy beálljon a saját helyére. Ekkor helyet cserél azzal, aki eddig őt képviselte. Ebben a helyzetben a családfelállító lesz a kliens és a képviselők segítségedre, aki tapasztalatával segít, hogy az új helyzetben boldogulni tudjanak. A csoportvezető megkérhet egy-egy gesztus kifejezésére, mint például egy meghajlás, vagy néhány „oldó hatású mondatot” is segíthet kimondani.


Ezek a mondatok és mozdulatok nagyon hasonlíthatnak egy szertartáséra. A legfontosabb az, hogy az igazságok kerüljenek kimondásra, kinyilatkoztatásra. Majd legtöbbször megvárják, míg a végső „kép” kialakul, majd a családfelállító megállítja, vagy lezárja a családfelállítást. Általában közvetlenül a családfelállítás után lehetőség van mind a segítő képviselőknek, mind pedig a kliensnek kérdéseket feltenni, majd a témát berekesztik, és életbe lép a 21 napos csend, amely arra hivatott, hogy a felállítás során megjelenő energiákat magunkban tartsa. Ezzel megkezdődik a belső, lelki munka.


Kis szünet után valaki más ül a vezető melletti székre, és lehet, hogy téged választ ki valamelyik családtagjának képviselőjeként. Te érezni fogod az általad képviselt személy érzéseit, akár sírsz is az ő helyében állva. Egy átlagos csoportos családfelállításra szentelt napon kb 8-10 különböző témával dolgozhatunk a csoport és a családfelállító teherbírásától függően. Egy-egy témára szánt idő teljesen változó lehet, amely igazából nem befolyásolja a kapott eredményt.

 Bejelentkezés, információ,időpont egyeztetés
elsősorban telefonon:

06 30 209 4878

e-mail1: avventurinstudio@gmail.com
e-mail2: shp.csaladallitas@gmail.com


Itt tud a részünkre üzenetet hagyni, vagy telefonszáma megadásával visszahívást kérni:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot