Keresés a honlapon
Dunaharasztiban is csoport
2019.12.26.

Dunararasztiban a Csillagfény Gyógyközpontban is havi rendszerességgel tartunk családállításokat. Bejelentkezés: telefonon a 06-70-378-8539
e-mailen: info@csillagfenykozpont.hu Varga Anikónál
KISKUNFÉLEGYHÁZÁN IS CSOPORT!
2019.05.16.

2019. májustól KISKUNFÉLEGYHÁZÁN is hvi rendszerességgel csoportos családállításokat tart Kiss Katalin család- és szervezetállító, bejelentkezés az Időpontoknál.
Egyéni családállítás
2019.05.16.

BUDAPESTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy avventurinstudio@gmail.com elérhetőségeken lehet. 2020 év elején Kiskunfélegyházán is lesz lehetőség egyéni családállítás kérésére.

 

 

 

Bejelentkezés, információ,
időpont egyeztetés telefonon: 
06 30 209 4878

 

 

 

 

 

e-mail:    avvneturinstudio@gmail.com
vagy   shp.csaladallitas@gmail.com


Ezen az oldalon a családállítást kérő résztvevők, illetve segítők élményeiről olvashat. Örömmel vesszük, ha már járt nálunk, akkor Ön is megírja tapasztalatait.

 


 

EZ ITT AZ ÖN ÉLMÉNYBESZÁMOLÓJÁNAK HELYE!

Amennyiben megírja nekünk a munkánk során átélt élményeit,
az azt követő eredményeit az   shp.csaladallitas@gmail.com
címre,
pár napon belül itt olvashatja a sorait!

 


2020. 07. 14.

Kedves Katalin!

Egyik alkalommal a munkahelyemre állítottunk. Három célt szerettem volna: elismerést, érdemit és anyagit, illetve jobb munkakörülményeket. Mind a három teljesült. Nagyon elkeseredett voltam, úgy éreztem, észre sem vesznek, pedig szinte vért izzadtam, hogy teljesítsem az elvárásokat immár sokadik éve. Vágytam a főnökeim elismerésére, és arra, hogy az évek alatt tartó hűségemet, erőfeszítéseimet észrevegyék.

Nem telt el huszonegy nap, már jött a hír, hogy a főnökeim figyelnek rám, és nem akarják, hogy elhagyjam a céget. Kedvezményeket kaptam, amiket szerettem volna, illetve megítéltek nekem egy jutalmat is, amit szerintük megérdemlek. Kértek, hogy maradjak, és úgy döntöttem, maradok. Nem bántam meg. Köszönöm!

Üdvözlettel:

V.

 

 


 

2017. 07.17.
Kedves Katalin

Ha megadja adatait, folyamatosan tájékoztatjuk Önt programjainkról, és INGYENES, praktikus tanácsokkal látjuk el, hogy ezzel is könnyebbé tehessük az Ön életét

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotItt tud a részünkre üzenetet hagyni, vagy telefonszáma megadásával visszahívást kérni:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot