Keresés a honlapon
EGYÉNI KONZULTÁCIÓS családfelállítás
2012.10.14.

BUDAPESTEN, vagy KECSKEMÉTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy shp.csaladallitas@gmail.com elérhetőségeken lehet.
CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS BUDÁN
2017.10.01.

Csoportos Családfelállítás Budapesten (XI. ker.), 2017. szeptemberétől SZOMBATI és PÉNTEKI NAPOKON IS hetente felváltva! Bejelentkezés: 06 30 209 4878 telefonszámon, vagy az shp.csaladallitas@gmail.com címen
A részvétel bejelentkezéshez kötött.

 

 

 

Bejelentkezés, információ,
időpont egyeztetés telefonon: 
06 30 209 4878

 

 

 

 

 

e-mail:    shp.csaladallitas@gmail.com


Ezen az oldalon a családállítást kérő résztvevők, illetve segítők élményeiről olvashat. Örömmel vesszük, ha már járt nálunk, akkor Ön is megírja tapasztalatait.

 


 

EZ ITT AZ ÖN ÉLMÉNYBESZÁMOLÓJÁNAK HELYE!

Amennyiben megírja nekünk a munkánk során átélt élményeit,
az azt követő eredményeit az   shp.csaladallitas@gmail.com
címre,
pár napon belül itt olvashatja a sorait!

 

 


2017. 07.17.
Kedves Katalin 😊
Most így a nem tudom hányadik családállításomon túl, úgy érzem hogy most van az a pillanat, amikor késztetést érzek arra, hogy azt az élményt amit tapasztaltam, és részese voltam a most hétvégi csoportban, mindenkinek tudtára adjam.
Kifejezetten jó "csapat" volt, olyan témák és energiák voltak jelen, amitől estére igencsak "kifeküdtem"😀 fizikailag,szellemileg és még sorolhatnám.😊 Ez a fáradtság olyan érzéssel tölt el ami semmihez nem hasonlítható... megértés, béke, szeretet és hála van jelen ami nagy boldogsággal tölt el 😇
A Katalin szakmai tudása tiszteletre méltó,és munka közben (is) olyan hangulatot tud teremteni,ami kifejezetten oldja a feszültséget, és még barátságosabbá tudja tenni a jelenlévőket, résztvevőket. Nekem személy szerint nagyon sokat segítettek a családállítás módszerei, a Katalin tanácsai, amiért nagyon hálás vagyok és leszek életem végéig. Ahhoz képest, hogy sokáig (évekig) "hezitáltam" , fontolgattam ,hogy jó lesz ez Nekem? 😊 most úgy érzem hogy kezdek rászokni az "állításokra" előnyömre válva.
Nagyon köszönöm az eddigi segítséget,és remélem (de tudom 😍) hogy a jövőben is Önnél fogok megoldásokat találni az esetleges felmerülő problémáimra.
A legnagyobb tisztelettel ,hálával és szeretettel üdvözlöm 😇❤🤘
H.E. 🤗

 


2017. július 17.

Kedves Katalin,

Csatlakoznék: csak köszönni tudom a szombati alkalmat .... : )))  Még mindig a hatása alatt vagyok az ott történteknek.... : ))) Megragadnám az alkalmat: ezúton szeretnék jelentkezni az aug. 5-i csoportos családállításra.

Szívből ölellek, D.  : )))

 


2017. július 17.

 

Drága Katalin!

Éppen most ültem le a gép elé azért, hogy írjak Önnek. Hmm... Nem is tudom hol kezdjem. Először is, még most sem tudok kilépni, abból a csodából, amiben ott tapasztaltam. Fantasztikus emberekkel találkoztam és az Ön mindenfelé kiterjedő figyelme és koncentrációja most is lenyűgöz. Ez gondolom egy általános tapasztalás. Amit szeretnék megosztani Önnel az az én személyes érzésem, gondolatom. Talán a legfontosabb, olyan mintha egy rozsdás lakatot vertek volna le a szívemről, lelkemről. Csodás felszabadító érzés.

Ma reggel így köszöntem reggel: Haaahóóóó élet itt vagyok!! Üdv Mindenkinek! Visszatérni a valóságba és a jelenbe nem olyan rossz dolog. Legalábbis azt hiszem.

Fizikai tünetek: Hmm.... tisztulok. édességfüggőségem még fogva tart, de ezt is megoldom. Fokozatosan. A kérdéses személy nem tart már rabságban. Hiszem és vallom, hogy Ő zabálta az energiámat és néha azt hittem belehalok. Sok -sok gondolat, de talán ezek a  legfontosabbak. Hálásan köszönöm az Ön segítségét és tudnia kell, hogy sokkal többet kaptam, mint azt álmaimban gondolni mertem. Szeretnék még találkozni Önnel vagy telefonon beszélni, de az biztos, hogy ott leszek a következő állításon is, ha letelik a 21 nap. Kívánom legeslegjobbakat Önnek ,Erőt, Hitet és Kitartást ehhez a fantasztikus munkához!

Szeretettel Ölelem: A. 💝💝💝

 


 

2017. július 17.

Én már nem először voltam családállításon, segítő is voltam, témát is vittem! Mind sikeres volt, de azt gondolom, érzem, hogy a múlt szombati volt a legjobb! Véleményem szerint a résztvevők valamennyien sokat profitáltak belőle, mind a témahozók, mind a segítők!
Sikerült olyan csapatnak összejönni, akik...bár sokan első bálozók voltak...meg tudták élni, be tudták fogadni az ott történteket! A hozott témák közül gyakorlatilag mindegyik olyan volt, amelyből valamennyien tudtunk meríteni, töltekezni! Profi módon volt megszervezve, összerakva ez a rendezvény! Így kell és így érdemes csinálni!
Köszönöm, hogy ott lehettem!

Üdv: Zs

 

 


 

2017. április 2.

A kép magáért beszél! Ezúton is GRATULÁLUNK!

 


 

2017. április 24.

Kedves Katalin!

Évek óta szerettünk volna már babát, de pajzsmirigy túlműködés és inzulinrezisztencia nem jött össze, így mentem el Hozzád egyéni családállításra. Csak egy alkalommal voltam (azt mondtad, nincs is szükség többre), de nagyon jól éreztem magam, rengeteg dolog, teher lement ott a vállamról, megkönnyebbült a lelkem, és tényleg helyükre kerültek a dolgok.

 

Persze emellett áttértem a tej-, cukor- és gluténmentes táplálkozásra, voltam kineziológusnál (akit szintén Te ajánlottál), talpreflexológusnál, mellette pedig Anyukám Reikivel gyógyított. Örömmel értesítelek, hogy a sok igyekezet nem volt hiábavaló, 2017. március 7-én egészséges, gyönyörű szép kislányunk született! ☺
Nagyon köszönöm a segítségedet, minden jót kívánok Neked!☺
Üdv.: Marcsi


2016. július 06.

Emma négy hónapos lett! Anyukája és családja nagy örömére született első baba, akire nagyon sokáig vártak!

A büszke nagymama

 


 

2016. június 15. 
Kedves Katalin!

Másfél évvel ezelőtt voltam önnél két elvesztett kisbaba után mert nagyon szerettem volna tudni lesz-e még valaha gyermekem. Érdekes élményben volt részem az önnel való beszélgetés során bár nem azt kaptam amire számítottam mégis sokkal többet amit nagyon köszönök!!!! Már akkor sok erőt kaptam, s lehet épp erre volt szükségem! Remélem még lesz lehetőségem találkozni önnel a jövőben. Végezetül mellékelek képet a számomra legszebb angyalkáról ugyanis január elsején megszületett a kisfiam Álmos.

Még egyszer köszönöm és további sok sikert kívánok !

Anikó Angliából

 

 

 


 

2014. szeptember 22.

Szép jó estét. Már egy ideje érlelődik bennem a gondolat hogy irjak csak még nem jött úgy össze a sok mindent mondatokban is és érthetően is le irjam. Szóval a Családállitás minden percet élveztem és még biztosan folytassuk is. Hihetetlen hogy mennyire másskép látom a dolgokat és az emberi kapcsolataimat. Másképpen állok én is a dolgokhoz. Voltak vitáim a családban és k..va jól esett, nem folytogatot a sirás vagy ment el a hangom mind máskor. Ezt is élvezem. Viszont a családtagok is másképp állnak hozzam úgy érzem vagy csak én látom így nem tudom.
Tudok NEM-et mondani Ez jó!!

Teljesen másképp látom a családomat és már értem a dolgokat. A karrierben hát abban is változások vannak miután lejárt a 21 nap azon a héten a vendégeim 90% teljesen új vendég volt akik meg nem voltak nálam és ilyen emberekkel telt be az egész hét olyannyira hogy 12 órákat dolgoztam. A párommal is megbeszéltem a dolgokat és Ő is szeretne majd egy Családállitást. Ahova több mind valószinű hogy együtt megyünk persze külön külön. Lenne két személy Családallitásra :))  Ami a hallgatásos 21 napot illeti az kegyetlen volt annyira hisztis voltam, hogy utolsó 4 nap nem szóltam egy szót sem. De még több törtető energiám van ha még a párom abból táplálkozik akkor is. Köszönök mindent.


U.I remélem érthetően le tudtam írni amit akartam :)))

Zs S

 


 

 

2014. augusztus 15.

"Kedves Katalin!
Egy szóval kifejezve boldog vagyok. Nem felhőtlenül, de életem egyik legszebb időszakát élem meg 14 hetes kisfiammal. Sikerült!
Hosszú út volt, de most itt van a karjaimban! (május 8-ra voltam kiírva, de Ő úgy gondolta megajándékoz engem és anyák napjára megérkezett :)
Nem mondhatom, hogy minden úgy alakult ahogy azt én gondoltam, de mégis olyan élményben van részem amit idáig nem ismertem!
T. Márta"

  

2014.03.21.
Kedves Katalin! Köszönöm a tegnapi beszélgetést! Valami könnyű érzés kerített hatalmába és minduntalan ki akarom magam húzni. Véletlen volt, mikor a személyét kiválasztottam, de magát tényleg a jó Isten küldte, mert a legjobbkor támogatja reményeimet. Köszönöm!
F Cs

 2014. február 5.
Hazafelé kicsit furcsán éreztem magam , kavarogtak a gondolataim, megfájdult a fejem de ettől függetlenül jól éreztem magam  és sok minden a helyére került legbelül. Ma pedig kipihenten ébredtem és nagyon jó érzésekkel.
Köszönettel és üdvözlettel:
K Á

 

 


 

2013. 12. 26. 
"Számot vetettem én is így év végén. Ebben az évben, főleg a második felében picit felgyorsultak életem eseményei.
Júniusban. 7 és fél év után összekötöttük életünket párommal, de erről már beszámoltam, de örömmel értesítelek arról,hogy több mint 6 évpróbálkozás után augusztusban teljesen természetes úton megfogant pici lányunk, akinek érkezését nagy-nagy szeretettel és várakozással kísérjük május elejéig. Millió puszi és ölelés!
M."

 


 

2013.10.24.

Szia!
Még egyszer szeretném megköszönni a tegnapi napot. Ma sokkal nyugodtabb és felszabadultabb voltam mint az utóbbi hetekben. :-) bár tegnap hazajöttem ágynak dőltem és este 8-kor már aludtam és reggel fél hétkor alig bírtam felkelni! :-D Ez valami borzalmasan fárasztó. de viszont hasznos és nagyon érdekes. Nagyon érdekes.  Abból a szempontból jobb a csoportos állítás, hogy jobban átlátom a helyzetemet a segítők által. Egy szó, mint száz jól éreztem magam tegnap, :-) és végre egy nagyon-nagyon jót aludtam hosszú idő után!

SZT

 


 

2013. október 09.
Kedves Katalin !

Hálásan  KÖSZÖNÖM a segítségét ! Olvasom az ajánlott könyveket / újra / , és most úgy érzem " kezdek élni " :)  .
Gyakorolom a csakratisztítást és a meditációt, csak valahogy sokkal jobb érzés, mint máskor. Próbálok a JELENBEN lenni . :)
Egy kliensem telefonált tegnap : " Az orvosa nem találja már  a bal mellében a cisztát, nagyon boldog ."
Én is az vagyok, ezért dolgoztunk együtt, hogy meggyógyuljon !

Üdvözlettel és minden jót kívánva : Zsuzsa

 

 


 

2012. február 06.


Katalin jóstanfolyamára járva hallottam először a családállításról,mint problémamegoldó módszerről.Problémám volt elég, úgyhogy belevágtam. Maga az élmény érdekes volt, de számomra nem megrendítő, pedig előtte olvastam több tapasztalatot és fel voltam készülve az állítás alatti katarzisra. Nem úgy az utána jelentkező napokban, mondhatni végig jártam az érzelmi pokol bugyrát. DE az eredmény magáért beszél,elmondhatom,hogy a problémáim lassan megoldódnak,annál is inkább, mert kiderült,hogy sok minden összefüggött egymással. Felszínre kerültek az elnyomott érzések,a generációk óta hordozott fájdalmak. Letettem őket, nem kell továbbadnom....

Bizton ajánlom mindenkinek, aki áhítja a változást és úgy érzi nem találja a megoldást a problémáira.
Szeretettel: Orsi

 


 

 

2012. január 6.
Szia Katalin!
Boldog új évet kívánok, és egyben szeretnék beszámolni egy jó hírről is. Tegnap voltam dokinál, és a leleteim alapján megállapította, hogy az inzulin értékem látványosan csökkent. Én ezen teljesen meglepődtem, mivel semmi olyant nem tettem, ami ezt indokolta volna. Pl. nem tartottam a diétát, nem mozogtam rendszeresen, csak a gyógyszert szedtem, de azt már amúgy is évek óta szedem. Most először volt, hogy az értékeim határértéken belül vannak. Most már nem tudok másra gondolni, mint hogy az veled végzett munkám eredménye lehet. Egyébként néhány hete elkezdtem szedni a Moksa Elixírt is, szintén a Te javaslatodra. Talán még lesz más hír is, de erről még nem merek beszámolni.
Puszi: SK

 


 

 

2012. január 02.
Elfelejtettem megköszönni a segítségedet. Sikerült mindent a helyére tennem és már nincs lelkiismeret furdalásom. Azt hiszem teljesen rendbe jöttem, de tegnap azért még egy kicsit megkínoztam magam mert végig hallgattam a temetési CD-t és jól kibőgtem magam. Úgy éreztem erre még szükségem volt.
Millió puszi: H. M.

 


 

2011. december  09.
Sok minden történt az elmúlt időszakban. Csak egy gyors visszajelzés: nagyon sok pozitív változás történt velem azzal kapcsolatban, ami miatt felkerestem Önt, és eddig azért nem jeleztem, mert nem szerettem volna elkiabálni. Sajnos szomorúság is van az életemben, mert meghalt az Apukám, de az élet többi területén kiegyensúlyozott vagyok. Úgy látszik, az Élet egyik kezével ad, a másikkal elvesz, biztos, hogy fennmaradjon az egyensúly. A lényeg, még adósnak éreztem magam egy nagy köszönettel, hiszen a problémám, ami miatt Önhöz fordultam, megoldódni látszik, remélem megmarad a helyes irány. 
G.M.

 


 

2011. december 07.
Pár sorban próbáltam összefoglalni a családállításról a gondolataimat.
Nagyon örülök, hogy több hónap után részt vettem a Családállításon. Elég érzékenyen érintenek a kapcsolataim és az igazat megvallva nem szívesen mentem bele mélyebben a problémákba. Most már tudom, hogy sokkal előbb kellett volna. Nagyon nagy segítség volt számomra a Családfelállításon való részvétel. Olyan megoldásokat, más látásmódot és érzelmi letisztulást adott amit eddig semmi más. Hálás vagyok és mindenkinek tiszta szívemből ajánlom.
V.M.

 


 

2011. november 21.
"Úgy érzem, hogy nagyon jó volt ide eljönni és lélekben egy kicsit felszabadultam. Érezni, hogy az élet talán a kezemben van.
Tné A.

 2011. október 18.
Nem terápiához tudnám hasonlítani, mert a pszichoterápia esetében kibeszél magából az ember egy csomó mindent… megpróbál szembenézni azzal, amit korábban tett, vagy megélt… és az a feladata, hogy azokkal a rossz emlékekkel megtanuljon együtt élni. Ráadásul a pszichoterápia egy hosszabb folyamat, ahol lépésről lépésre haladnak.

 

A családfelállítás során azonban nem egyedül kellett végig csinálni mindent, mert mellettem állt valaki, akit inkább tanítónak, mint segítőnek vagy partnernek neveznék. Ő – vagyis az én esetemben Ön – volt az, aki tisztában volt az egész „feladat” lezajlásának minden lépésével, azonban lépnem mindig nekem kellett… Ön a kezembe adott egy térképet egy útvonallal, ráállított a start vonalra, és tudtam, hogy a célig el kell jutnom, ha elbizonytalanodom valahol, akkor segítséget kapok, de legyen sötét, ködös, széles, vagy poros az út, nekem kell végig mennem rajta, Ön pedig mögöttem jön… ha az árokban elbújnék, vagy inkább letérnék, Ön jelzi, hogy hova tovább, merre… mindig visszaránt, de csak finoman, és rövid magyarázatokkal... de az pont elég ahhoz, hogy tudja az ember, hogy mi a feladata (na, meg persze azt is, hogy ide nem nézelődni jött) és hogy ezt neki kell csinálnia, más nem fogja helyette... Figyelni kell, rögzíteni, élvezni, megijedni, felismerni, felfedezni, rácsodálkozni és megélni… „csupán” ennyi a feladat – hagyni, hogy mindez áradjon.

Azzal végig tisztában voltam, hogy bár bizonytalan az a terület, ahol járok, de mégsem féltem, mert tudtam, hogy nem vagyok elhagyott, nem kószálok, - igaz egyedül élem meg, merthogy arra még sosem jártam, de bíztam Önben és abban, hogy ez egy élmény lesz és nem pedig kudarc…

Tanítóhoz pedig azért hasonlítom inkább mint bármilyen pszichoterápiás segítőhöz, mert abszolút nem éreztem magam egyedül, tudtam, hogy ha fizikailag nem is, de fogja a kezem és nem hagyja, hogy rosszat csináljak… nem hagyja rám a rossz döntéseket, nem hagy kétségek között – és szerintem ez a legfontosabb.
Hát, körülbelül ennyi :)

U. D.

 


 

2011. augusztus 2.
Ez elmúlt hónapokban nagyon jól alakult az életem.
Sok mindenen tudtam változtatni és más szemmel látom már a világot is.
Tele vagyok energiával,és már egyáltalán nem érzem szürkének az életemet.
Végre élek és szeretek és viszont szeretnek!
K.A.


 

2011. június 03.
Mint mindig, most is nagyon megérintettek az elénk táruló sorsok, beleértve a jómagamét is, amit még mindig nem teljesen értek és tudom, hogy még dolgoznom kell vele.

Egy-egy ilyen családállításos nap után mindig többnek és többnek érzem magam, a szó jó értelmében. Újból és újból kapok  valami plusz információt, indíttatást, inspirációt, energiát  még ha nem is minden oldódik meg egy csapásra. Ez akkor is igaz, ha "csak" segítőként veszek részt. Nekem csak jó tapasztalataim vannak, ami persze nem jelenti azt, hogy nincsenek nehéz napjaim, óráim, heteim egy-egy alkalom után. Szóval köszönet érte és nem utolsó sorban Z. Edina barátnőmnek, aki 2009. késő őszén rábeszélt, hogy egyszer vegyek részt egy ilyen eseményen. Azóta már többször találkoztunk és fogunk is még...  :-)
T.N.

 


 

2011. május 31.
Kedves Katalin!
Voltám Nálad családállításon, másnap délután hírtelen egy olyan mély lelki fájdalom tört rám, hogy ki tudtam volna rohanni a világból, aztán amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt. Ez az előző napi állítás hatása volt, vagy teljesen független tőle? Azóta nem érzek semmit. Kellene, hogy érezzek valamit, vagy kellene-e már valami változásnak lenni?
Gy
********************************************************
Ez így teljesen rendben van, és szerintem ez a családfelállítás utóhatásai közül való. Elképzelhető abban a bizonyos 21 napban még hasonló. A hatóidő néhány hónap és fél év között szokott lenni, és a változás lehet nagyon hirtelen és lehet lassú és annál intenzívebb. Javaslom, ne várd annyira a változást, mert akkor hamarabb, könnyebben és kevesebb fájdalommal fog megtörténni. Üdvözlettel: Kiss Katalin

 


2011. május 28.
Az elmúlt hónapokban sok élményben volt részem családállításokon. Átéltem fájdalmat,örömöt, bánatot,gyűlöletet, önsajnálatot,halált kívántam,napról napra változtak az érzéseim. Mikor ezeket az érzéseket megéltem minden egyes alkalomkor egy újabb tehertől szabadultam meg.

Mára eljutottam oda, hogy vannak céljaim, álmaim és tudom mit akarok elérni az életben.

K.A.

2011. április 17.
Kedves Katalin!
Nagyon köszönöm a tegnapi napot. Az utolsó esemény különösen megérintett, csodálatos érzés volt. Hálás vagyok érte Önnek. További jó munkát, sok sikert kívánok.
L.S.

 


 

2011. április 16.
Leírhatatlan és főleg váratlan meglepő élményben volt részem...
Köszönöm ezt a napot... tanulságos volt!
Szép hétvégét!
E.


 

 

2011. február  01.
Ezt a visszajelzést egy 8 éves forma kisfiúval az iskolában történő munka után kaptuk
D. magatartása sokat változott. Az utóbbi két hétben nem kellett kiküldeni a teremből. (A kollégák azt hitték, hogy hiányzik.) A hisztijei is csitultak. Igaz még nem szűntek meg, de sokkal jobb. Változatlanul bújik, igényli a figyelmet, a szeretet.
Az egyik olvasásórán az iker szónál megszólalt: " nekem is volt ikrem". Nem lehet az az elhalt kislány egy ikerterhesség? Nagyon várjuk a következő alkalmat, jó lenne, ha az otthoni létében is pozitív változás állna be.
Tanító Néni

 


 

2010. szeptember
Köszönöm a mai napot. Amikor hazaértem folyamatosan szakadtak le rólam a dolgok, még órák múlva is jöttek ki a nagy sóhajtozások belőlem és még most is úgy érzem száz kilóval könnyebb lettem. Nagyon érdekes volt, minden elképzelésemet felülmúlta. Eszméletlen,hogy egy ilyen alkalommal micsoda érzések és energiák jönnek fel,szinte mintha odafentről magából a az Univerzumból jönne a gyógyítás. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a folytatás, hogyan fog a családom körül rendeződni a sok energia ami ma elindult.
Ildikó


 

 

 

2010. november
Valamikor írok Neked majd egy hosszabb helyzetjelentést (ha nem gond) :) , mivel boldogabb vagyok, mint valaha.Nagyon rendbe tette a lelkemet, amikor Nálad voltam. Sok mindent megértettem és így beállt az egyensúly a szerelmi életemben is és otthon anyáékkel is.
Köszönöm Neked!
Puszi és üdvözlet: Nati

Nati nem sokkal később férjhez ment, és egy egészséges kisbabának adott életet. (A szerk.)

 


 

2010. szeptember
Szeretném még egyszer megköszönni az irányunkba nyújtott segítségedet. Külön köszönet, hogy a gyermekünket olyan aranyosan és jól kezelted! Én nagyon izgultam, hogy mi lesz. Most egy kicsit az események mögött "kullogok", a családfelállítás során nem igazán tudtam felülkerekedni az "élményeimen", így kérdezni sem kérdeztem, pedig kíváncsi lennék, hogy Te hogyan láttad. További szép hetet kívánok!   N.

 


 

2010. április
Ezúton szeretnék köszönetet mondani, hogy rávettél a „ Hellinger” tréningen való  részvételre. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó hatással lesz rám. Először is megszűnt az állandó fájdalom a hátamból, mintha mázsás terheket tettem volna le.

Kezdek odafigyelni magamra, kezdem úgy érezni, hogy igen, Én is itt vagyok a földön és ehhez nekem jogom van. Szükség van rám! Én ezt megérdemlem! Kezdek örülni a pici sikereknek, és ha valami nem úgy sikerül, ahogy szerettem volna, az nem tragédia. A hibákat kilehet javítani, és ki is kell. Ember hiba nélkül nincs. Föléledt bennem a tett vágy, hogy olyasmivel foglalkozzak, amivel igazán szeretnék. Nem azzal, amit a környezetem elvár tőlem. Nem nekik kell megfelelnem, hanem saját magamnak. Kezdem jól érezni magam a saját bőrömben. Gondolom, hogy ez a természetes. Remélem, hogy jó irányba haladok?
A gyerekeim, már nagyok, felnőtt emberek, úgy érzem, hogy ami az erőmből tellett azt megtettem, most már Ők a felelősök a saját életükért. A véleményemet elmondom, ha elfogadják, elfogadják, ha nem, akkor nem, de nem szabad hibáztatnom magamat az Ő életük végett. Elegem van abból, hogy nekem mindig csak kötelességeim legyenek.

Még egyszer köszönet, hogy nem gyomorgörcscsel, fejfájással telnek a napjaim.

Köszönet, hogy ki merem nyitni a saját magamnak kreált börtönöm ajtaját. A fájdalom, és a magány elől nem a munkába kell temetkezni, mert nincs értelme. Se megbecsülést, se köszönetet nem kap érte az ember.
Hálás köszönettel mindenért.
G V

 

Bejelentkezés, információ,
időpont egyeztetés telefonon: 
06 30 209 4878
e-mail: shp.csaladallitas@gmail.com


Ha megadja adatait, folyamatosan tájékoztatjuk Önt programjainkról, és INGYENES, praktikus tanácsokkal látjuk el, hogy ezzel is könnyebbé tehessük az Ön életét

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotHa kedvet kapott, itt tud kérdezni tőlünk,itt be tud jelentkezni család- és rendszerfelállításra, vagy akár élménybeszámolóját is itt tudja megírni nekünk!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot