Keresés a honlapon
Dunaharasztiban is csoport
2019.12.26.

Dunararasztiban a Csillagfény Gyógyközpontban is havi rendszerességgel tartunk családállításokat. Bejelentkezés: telefonon a 06-70-378-8539
e-mailen: info@csillagfenykozpont.hu Varga Anikónál
KISKUNFÉLEGYHÁZÁN IS CSOPORT!
2019.05.16.

2019. májustól KISKUNFÉLEGYHÁZÁN is hvi rendszerességgel csoportos családállításokat tart Kiss Katalin család- és szervezetállító, bejelentkezés az Időpontoknál.
Egyéni családállítás
2019.05.16.

BUDAPESTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy avventurinstudio@gmail.com elérhetőségeken lehet. 2020 év elején Kiskunfélegyházán is lesz lehetőség egyéni családállítás kérésére.
EGYÉNI Családállítások foylamatosan!
2020.10.27.

BUDAPEST, DUNAHARASZTI, KISKUNFÉLEGYHÁZA helyszíneken az egyéni családállítások is folyamatosan kérhetőek időpont egyeztetések alapján. Tel.: 06 30 209 4878

 

 

 

Bejelentkezés, információ,
időpont egyeztetés telefonon: 
06 30 209 4878

 

 

 

 

 

e-mail:    avvneturinstudio@gmail.com
vagy   shp.csaladallitas@gmail.com


Ezen az oldalon a családállítást kérő résztvevők, illetve segítők élményeiről olvashat. Örömmel vesszük, ha már járt nálunk, akkor Ön is megírja tapasztalatait.

 


 

EZ ITT AZ ÖN ÉLMÉNYBESZÁMOLÓJÁNAK HELYE!

Amennyiben megírja nekünk a munkánk során átélt élményeit,
az azt követő eredményeit az   shp.csaladallitas@gmail.com
címre,
pár napon belül itt olvashatja a sorait!

 


2020. 07. 14.

Kedves Katalin!

Egyik alkalommal a munkahelyemre állítottunk. Három célt szerettem volna: elismerést, érdemit és anyagit, illetve jobb munkakörülményeket. Mind a három teljesült. Nagyon elkeseredett voltam, úgy éreztem, észre sem vesznek, pedig szinte vért izzadtam, hogy teljesítsem az elvárásokat immár sokadik éve. Vágytam a főnökeim elismerésére, és arra, hogy az évek alatt tartó hűségemet, erőfeszítéseimet észrevegyék.

Nem telt el huszonegy nap, már jött a hír, hogy a főnökeim figyelnek rám, és nem akarják, hogy elhagyjam a céget. Kedvezményeket kaptam, amiket szerettem volna, illetve megítéltek nekem egy jutalmat is, amit szerintük megérdemlek. Kértek, hogy maradjak, és úgy döntöttem, maradok. Nem bántam meg. Köszönöm!

Üdvözlettel:

V.

 

 


 

2017. 07.17.
Kedves Katalin

Ha megadja adatait, folyamatosan tájékoztatjuk Önt programjainkról, és INGYENES, praktikus tanácsokkal látjuk el, hogy ezzel is könnyebbé tehessük az Ön életét

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotItt tud a részünkre üzenetet hagyni, vagy telefonszáma megadásával visszahívást kérni:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot