Keresés a honlapon
Dunaharasztiban is csoport
2019.12.26.

Dunararasztiban a Csillagfény Gyógyközpontban is havi rendszerességgel tartunk családállításokat. Bejelentkezés: telefonon a 06-70-378-8539
e-mailen: info@csillagfenykozpont.hu Varga Anikónál
KISKUNFÉLEGYHÁZÁN IS CSOPORT!
2019.05.16.

2019. májustól KISKUNFÉLEGYHÁZÁN is hvi rendszerességgel csoportos családállításokat tart Kiss Katalin család- és szervezetállító, bejelentkezés az Időpontoknál.
Egyéni családállítás
2019.05.16.

BUDAPESTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy avventurinstudio@gmail.com elérhetőségeken lehet. 2020 év elején Kiskunfélegyházán is lesz lehetőség egyéni családállítás kérésére.
EGYÉNI Családállítások foylamatosan!
2020.10.27.

BUDAPEST, DUNAHARASZTI, KISKUNFÉLEGYHÁZA helyszíneken az egyéni családállítások is folyamatosan kérhetőek időpont egyeztetések alapján. Tel.: 06 30 209 4878

IMPRESSZUM

Szolgáltató adatai

KISS KATALIN EV
Cím és székhely: 1077 BUDAPEST, Jósika utca 29. 
NYSZ: 18175027
Adószám: 60086884-1-42A webfelületet, sablont az SHP.HU   Gáspár György EV.
3508 Miskolc, Almáskert út 25. biztosítja.

A weboldalt tervezte és készítette:

KISS KATALIN EV és Kiss Katalin magánszemélyként
Telefon: (+36) 30 209 4878
Web: www.avventurinstudio.hu és/vagy www.csaladallitas.shp.hu

Az oldal működésével kapcsolatos észrevételeit a avventurinstudio@gmail.com e-mail címre küldheti.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalainkat!


Jogi nyilatkozat és szerzői jogok

Ön a (www.avventurin.hu vagy a www.csaladallitas.shp.hu) honlapra (a továbbiakban: Honlap) való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszernek:

  • A Honlapon található tartalom a Kiss Katalin EV és Kiss Katalin magánszemély (a továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagos szellemi tulajdona.
  • A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A www.avventurin.hu és a www.csaladallitas.shp.hu weboldal tulajdonosának (Kiss Katalin és az SHP.HU) és készítőjének (Kiss Katalin ev és SHP.HU) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, forráskód, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, felhasználása, feldolgozása és bármilyen módon történő értékesítése.
  • A Honlap oldalai teljes terjedelmükben, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, és azt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.
  • Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.
  • A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.
  • A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.
  • Domain-jeink neve, valamint a Kiss Katalin Családállító név és logó szerzői jogi védelem alatt áll, felhasználása – hivatkozás kivételével – kizárólag a Szolgáltató előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.
  • A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
  • A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Kiss Katalin magánszemély és/vagy mint Egyéni Vállalkozó és az SHP.HU követelheti a jogsértés azonnali abbahagyását és kárának teljes körű megtérítését.