Keresés a honlapon
Dunaharasztiban is csoport
2019.12.26.

Dunararasztiban a Csillagfény Gyógyközpontban is havi rendszerességgel tartunk családállításokat. Bejelentkezés: telefonon a 06-70-378-8539
e-mailen: info@csillagfenykozpont.hu Varga Anikónál
KISKUNFÉLEGYHÁZÁN IS CSOPORT!
2019.05.16.

2019. májustól KISKUNFÉLEGYHÁZÁN is hvi rendszerességgel csoportos családállításokat tart Kiss Katalin család- és szervezetállító, bejelentkezés az Időpontoknál.
Egyéni családállítás
2019.05.16.

BUDAPESTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy avventurinstudio@gmail.com elérhetőségeken lehet. 2020 év elején Kiskunfélegyházán is lesz lehetőség egyéni családállítás kérésére.
EGYÉNI Családállítások foylamatosan!
2020.10.27.

BUDAPEST, DUNAHARASZTI, KISKUNFÉLEGYHÁZA helyszíneken az egyéni családállítások is folyamatosan kérhetőek időpont egyeztetések alapján. Tel.: 06 30 209 4878


CSALÁDÁLLÍTÁS MENTORÁLÁS, és
GYAKORLÁSI LEHETŐSÉG BIZTOSÍTÁSA a CSALÁDÁLLÍTÁS KÉPZÉSBEN LÉVŐKNEK

A mentorálás célja,  hogy a magyarországi családállítás képzésben bárhol részt vevőknek minden igényt kielégítő gyakorló teret és helyet biztosítsunk Budapesten, hogy a képzésük mellett minél nagyobb jártasságot szerezzenek a családállítások vezetésének gyakorlatában, a családállítást mozgató folyamatok összefüggéseinek felismerésében.

Kiemelten hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyakorlati tapasztalatok megszerzésének első lépéseiben és begyakorlásában támogassuk a képzésben részt vevő és frissen végzett hallgatókat. Fontos, hogy magabiztosságot szerezzenek a csoportvezetésében, és szükség esetén együttműködő háttér is rendelkezésre álljon a hallgatóknak és a klienseknek egyaránt.

A mentorálás során nagyon fontos a számunkra, hogy a családállítások alatt annak tartalma, folyamata egyszerűen összefoglalva, laikusok és kezdő családállítók számára is érthető, követhető, befogadható legyen. Ennek érdekében számos demonstrációs gyakorlatot is igyekszünk megmutatni.

Családállító mentor: Kiss Katalin család- és szervezetállító


Helyszín az aktuális csoportok, illetve, mint székhely:
AvVENTURIN Stúdió
1077 Budapest, Jósika utca 29. 

 

A részvétel regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni lehet az alábbi e-mail címen:
avventurinstudio@gmail.com
vagy a 06 30 209 4878 telefonszámon 
Kiss Katalin család- és szervezetállítónál


Árak:
Képzős résztvevőnek: 10.000 Ft
Családállítás a mentorált által hozott klienssel, a kliensnek: 10.000 Ft

Időpontok szabadon válaszhatóak.  Természetesen segítő, élmény- és tapasztalatgyűjtő napokra az aktuális csoportos időpontokban is lehet jönni. A képzésben részt vevőknek érdemes klienst hozni, akinek a bizalmát élvezik, és a hozott kliens témájával dolgoznatnak, amelynek nincs többletdíja. 


Áfás számlaigényüket, valamint saját élmény igazolás kéréseket kérem a regisztrációnál jelezni szíveskedjenek.


Kérem, hogy ha teheti, küldje tovább az információt a családállítás képzésben bárhol részt vevők részére.