Keresés a honlapon
Dunaharasztiban is csoport
2019.12.26.

Dunararasztiban a Csillagfény Gyógyközpontban is havi rendszerességgel tartunk családállításokat. Bejelentkezés: telefonon a 06-70-378-8539
e-mailen: info@csillagfenykozpont.hu Varga Anikónál
KISKUNFÉLEGYHÁZÁN IS CSOPORT!
2019.05.16.

2019. májustól KISKUNFÉLEGYHÁZÁN is hvi rendszerességgel csoportos családállításokat tart Kiss Katalin család- és szervezetállító, bejelentkezés az Időpontoknál.
Egyéni családállítás
2019.05.16.

BUDAPESTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy avventurinstudio@gmail.com elérhetőségeken lehet. 2020 év elején Kiskunfélegyházán is lesz lehetőség egyéni családállítás kérésére.


CSALÁDÁLLÍTÁS MENTORÁLÁS, és
GYAKORLÁSI LEHETŐSÉG BIZTOSÍTÁSA a CSALÁDÁLLÍTÁS KÉPZÉSBEN LÉVŐKNEK

A mentorálás célja,  hogy a magyarországi családállítás képzésben bárhol részt vevőknek minden igényt kielégítő gyakorló teret és helyet biztosítsunk Budapesten, hogy a képzésük mellett minél nagyobb jártasságot szerezzenek a családállítások vezetésének gyakorlatában, a családállítást mozgató folyamatok összefüggéseinek felismerésében.

Kiemelten hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyakorlati tapasztalatok megszerzésének első lépéseiben és begyakorlásában támogassuk a képzésben részt vevő és frissen végzett hallgatókat. Fontos, hogy magabiztosságot szerezzenek a csoportvezetésében, és szükség esetén együttműködő háttér is rendelkezésre álljon a hallgatóknak és a klienseknek egyaránt.

A mentorálás során nagyon fontos a számunkra, hogy a családállítások alatt annak tartalma, folyamata egyszerűen összefoglalva, laikusok és kezdő családállítók számára is érthető, követhető, befogadható legyen. Ennek érdekében számos demonstrációs gyakorlatot is igyekszünk megmutatni.

Családállító mentor: Kiss Katalin család- és szervezetállító


Helyszín az aktuális csoportok, illetve, mint székhely:
AvVENTURIN Stúdió
1077 Budapest, Jósika utca 29. 

 

A részvétel regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni lehet az alábbi e-mail címen:
avventurinstudio@gmail.com
vagy a 06 30 209 4878 telefonszámon 
Kiss Katalin család- és szervezetállítónál


Árak:
Képzős résztvevőnek: 10.000 Ft
Családállítás a mentorált által hozott klienssel, a kliensnek: 10.000 Ft

Időpontok szabadon válaszhatóak.  Természetesen segítő, élmény- és tapasztalatgyűjtő napokra az aktuális csoportos időpontokban is lehet jönni. A képzésben részt vevőknek érdemes klienst hozni, akinek a bizalmát élvezik, és a hozott kliens témájával dolgoznatnak, amelynek nincs többletdíja. 


Áfás számlaigényüket, valamint saját élmény igazolás kéréseket kérem a regisztrációnál jelezni szíveskedjenek.


Kérem, hogy ha teheti, küldje tovább az információt a családállítás képzésben bárhol részt vevők részére.