Keresés a honlapon
Dunaharasztiban is csoport
2019.12.26.

Dunararasztiban a Csillagfény Gyógyközpontban is havi rendszerességgel tartunk családállításokat. Bejelentkezés: telefonon a 06-70-378-8539
e-mailen: info@csillagfenykozpont.hu Varga Anikónál
KISKUNFÉLEGYHÁZÁN IS CSOPORT!
2019.05.16.

2019. májustól KISKUNFÉLEGYHÁZÁN is hvi rendszerességgel csoportos családállításokat tart Kiss Katalin család- és szervezetállító, bejelentkezés az Időpontoknál.
Egyéni családállítás
2019.05.16.

BUDAPESTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy avventurinstudio@gmail.com elérhetőségeken lehet. 2020 év elején Kiskunfélegyházán is lesz lehetőség egyéni családállítás kérésére.
EGYÉNI Családállítások foylamatosan!
2020.10.27.

BUDAPEST, DUNAHARASZTI, KISKUNFÉLEGYHÁZA helyszíneken az egyéni családállítások is folyamatosan kérhetőek időpont egyeztetések alapján. Tel.: 06 30 209 4878

A 2011. Novemberi táborról írták
(Hotel Gottwald Wellness & SPA*** Tata)

Szia!                                                                                                                                        2011.11.17.

Még mindig tart, és olyan dolgok történnek, amiket el sem hiszek. Az apu tegnap felajánlotta, hogy minden lekötött pénzét felbontja, és odaadja nekünk, hogy a devizahitelünket törlesszük vissza. Nem szeretem ezeket elfogadni, de láttam rajta, hogy neki azzal teszem a legjobbat, ha elfogadom, mert ezen aggódik már hónapok óta. Ez neki is és nekünk is megkönnyebbülés lesz.

Ma reggel a folyton mufurc undok kolléganőm megjegyezte, hogy milyen jól állt nekem tegnap a rózsaszín pulóver, és ha gondolom, szívesen elhoz engem kocsival, hogy ne kelljen buszoznom. Mikor elmeséltem ezeket a dolgokat a férjemnek, kerestem a megfelelő szót, de nem jutott eszembe, ezért körbeírtam. „Olyan ez, mintha a megátkoztak ellenkezője történt volna velem.” Erre Ő megtalálta a megfelelő szót: megáldottak. Ezt köszönöm. Már többször átéltem ezt az érzést, de még mindig nem merem evidenciaként kezelni, ezért mindig meglepetésként ér. De tök jó, ezért már mondtam is a férjemnek, hogy ez nekem nagyon kell, úgyhogy megyek legközelebb is. Ő meg csak helyesel, és már talán kezdi elhinni az én kis csodáimat. 
SK

Szia Katalin!
Köszönöm a szombatot! Csodálatos napot és életre szóló élményt kaptam tőletek! Szombat óta különös nyugodtság van rajtam, amit már nagyon régóta vártam. Úgyhogy köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Tisztelettel és köszönettel:
KK

 

 

Szia!
Úgy érzem, a hétvége hatása kezd erősödni. Ma húztam egy tarot kártyát, és a végítélet jött ki. 

"Végítélet kárgtya:
Az utolsó ítélet ábrázolása egy állapot végét szimbolizálja, amelyet megfiatalodás és megújulás követ. Arra is figyelmeztet a kártya, hogy ideje alapvetően megváltoztatnunk életünket, és felszabadítanunk magunkat korlátaink alól. Nagy hangsúly helyeződik a régi problémák megoldására. A kártya üzenete:Véget ért valami, ami eddig akadályozott téged. Szabad vagy, most már sokkal pozitívabb hozzáállással indulhatsz előre. A karmikus korlátozottság megszűnik. Akadálytalanul kibontakozhatsz és kibékülhetsz múltaddal. Újjá fogod éleszteni tehetségeidet és kapcsolataidat." 

Gondolom ezt Te sokkal jobban tudod értelmezni, mint én. Én úgy érzem, hogy most megint elindult bennem valami. Bár ezt Te már vasárnap este is elmondtad. Akkor ott még én nem akartam elhinni, de most már én is elhiszem. Volt egy érdekes beszélgetésünk hazafelé úton a férjemmel. Úgy látszik, rá megint úgy hatottak a dolgok, hogy Ő ott sem volt.  Köszi a hétvégét, megint felszabadult a lelkem. 
SK

 

Kedves Kati!
Remélem jól vagy, nekem elég mozgalmas időszakom van...  és rengeteg pozitív visszajelzést kaptam... Jól esik... A többi meg mocorog bennem... :)
Üdv: VA 2011. Augusztusi táborról írták
(Kék Duna Wellness Hotel**** Ráckeve)

Nagy élmény volt a hétvége. Nagyon fárasztó, de megérte. Köszönet érte.
Örömmel jelentem, hogy én sem híztam, sőt elkezdtem fogyni. És érdekes módon az apu öccse átjött hozzánk tegnap. Igaz, hogy üzleti tanácsot kért, de évek óta nem találkoztunk, pedig a szomszéd utcában lakik. szóval megint kezdenek jönni a jelek.
SK


Szeretném a magam és barátnőim nevében megköszönni Neked és Zsófiának a hétvégét.
Nagyon jól éreztük magunkat, sokat tanultunk és kaptunk tőletek. Jó csapat jött össze.
Remélem ez egy folyamat lesz ,ahol kölcsönösen fejlődünk, változunk a magunk és környezetünk örömére.
Puszi neketek.
Szeretettel:
GI

Nem is tudom hogy kezdjem, de a lényeg:  
Nagyon köszönöm ezt a  három  napot,  mindenféle szempontból. Remélem hamar kipihenitek Zsófival együtt magatokat,   mert nem lehetett könnyű  nektek sem.   A KRYON   napi tanácsadó kártyám azt mondta.  " MAGASABB REZGÉSSZINTEN.  EZEK NEM CSUPÁN SZAVAK.    EZ  NEM CSAK ELMÉLET.  EZ A MEGNYILVÁNULT VALÓSÁG.      Nekem tetszik.
E