Keresés a honlapon
Dunaharasztiban is csoport
2019.12.26.

Dunararasztiban a Csillagfény Gyógyközpontban is havi rendszerességgel tartunk családállításokat. Bejelentkezés: telefonon a 06-70-378-8539
e-mailen: info@csillagfenykozpont.hu Varga Anikónál
KISKUNFÉLEGYHÁZÁN IS CSOPORT!
2019.05.16.

2019. májustól KISKUNFÉLEGYHÁZÁN is hvi rendszerességgel csoportos családállításokat tart Kiss Katalin család- és szervezetállító, bejelentkezés az Időpontoknál.
Egyéni családállítás
2019.05.16.

BUDAPESTEN folyamatosan kérhető időpont egyeztetéssel. Bejelentkezés: 30/209 4878 vagy avventurinstudio@gmail.com elérhetőségeken lehet. 2020 év elején Kiskunfélegyházán is lesz lehetőség egyéni családállítás kérésére.
EGYÉNI Családállítások foylamatosan!
2020.10.27.

BUDAPEST, DUNAHARASZTI, KISKUNFÉLEGYHÁZA helyszíneken az egyéni családállítások is folyamatosan kérhetőek időpont egyeztetések alapján. Tel.: 06 30 209 4878

 

 

 

 

 


 

FESS ÖNBIZALOMRA !

Gyors bejelentkezés, ha már ismeri az oldalt, ha nem, gördítse lejjebb információkért!

Név:
Értesítési telefonszám:
Értesítései e-mail cím:
Választott időpont, amelyire jelentkezik:
Az értesítési email címet kérjük biztonsági okokból adja meg újra:
Elfogadom a részvételi feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatót:

 

A festős-alkotós modulnak az a céjla, hogy helyet, időt és teret biztosítson az AvVENTURIN Stúdió keretein belül a fesztelen alkotáshoz. Mindegy hogy ki milyen adottságokkal érkezik, igyekszünk belőle kihozni a lehető legjobbat és a lehető legtöbbet. Nem cél semmiféle művészeti ág képzése, itt csupán a jó hangulatról és a sikerélmény megszerzéséről szól az alkotó együttlétünk!

A leginkább használt technikánk az akryl festék, amellyel számtalan egyedi alkotást   hozhatunk létre. Akár absztrakt, akár táj, akár ember ábrázolás a téma, megpróbáljuk közösen kihozni a sikerélményt mindenkiből. Segédeszköz használata megengedett, legyen az indigó, vonalzó, körző, vagy előre gyártott sablonhoz való igazodás.

Akinek kedve van, az alkotási folyamat végén egy kis önelemzést is készíthetü

nk a már végleges alkotásokról. Gyönyörködni pedig a műveinkben kötelező Király Nevetés

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Időpont Helyszín Téma

2020. NOVEMBER és  DECEMBER
szombatonként

előre foglalt időpontok alapján

14.00 - 19.00


AvVENTURIN Stúdió Budapest VII. Jósika utca 29. Akryl festés szabadon választott témában

Egyéb időpontok egyeztetés alapján folyamatosan, hétköznapokon is!

AvVENTURIN Stúdió Budapest VII. Jósika utca 29.

Bejelentkezés

Tel: 06 30 209 4878
avventurinstudio@gmail.com

Akryl festés szabadon választott témában

A további időpontokat - amint kitűzésre - kerülnek, folyamatosan itt találja meg az elkövetkező alkalmakhoz. Kérem, hogy ha részt szeretne venni, jelezze mielőbb, mert sokszor az időpontok úgy telnek be az előjelentkezések alapán, hogy azokat már meghirdetni sem kell, előre betelnek.

avventurinstudio@gmail.com

Tel.: 06 30 209 4878

SMS-ben visszahívást is kérhet!
Pénzvisszafizetési garancia: Amennyiben úgy gondolja az első két óra vége előtt, hogy Ön nem folytatná velünk a munkát, bátran felállhat, és minden kötelezettség nélkül maga mögött hagyhat minket. Ebben az esetben semmilyen eddig használt anyagot, eszközt, kész vagy félkész terméket nem lehet elvinni és mindenki szabadon távozhat körünkből.


 

Az Önbizalom festéseken való részvétel díja alkalmanként egységesen 6.000,- Ft, amelyrők kérésre számla kerül kiállításra. Ez a hely biztosítását és az alapanyag költségekhez való hozzájárulást tartalmazza. Aki azonban két órán túl is marad, alkalmanként pontosan tudja mit várhat, és ez milyen kötelezettségekkel járhat a számára.

A Fess Önbizalomra programon nincs képzés, és nem művészettárápia, csupán instrukciókat hallhat-láthat minden résztvevő ahhoz, hogy kellő alapokat szerezhessen a saját sikerélménye megéléséhez. Segítünk a tapasztalatainkkal, az anyaghasználattal, és a példamutatással, lelkesedésünkkel.

Fontos tudni, hogy a hely befogadó képessége korlátozott, így egy alkalmon maximum 3 fő tud részt venni. Így sem a helyhiány, sem a figyelem hiánya nem okozhat problémát. 

 

Pillanatképek az eddigi alkalmakról:

 


 

 


 

Fontos tudni: Akrylt elsősorban a jól kezelhetősége, gyors száradása, vizes bázisa miatt alkalmazunk. Mivel az AvVENTURIN Stúdió egy családias irodalakásként van berendezve, nincs felékszülve az egészségre ártalmas anyagok, vegyszerek és oldószerek kezelésére. Így pl. az olajfestékes technikát nem tudjuk a helyszínen megoldani.

Kép, vagy alkotás tárolás a bejefejezés után már nem lehetséges, sajnos tárolásra alkalmas hely nem áll a rendelkezésre. Mindenkinek el kell vinnie az alkotásait. Aki mégis nálunk hagya, annak a képeit 14 nap türelmi idő után non-profit szervezeteknek ajándékozzuk.

 


 

BEJELENTKEZÉS

A részvétel feltétele, hogy már bármilyen, Az AvVENTURIN Stúdió szervezésében megrendezett programon valaki részt vegyen, vagy kifejezetten ajánlásra érkezzen  (ügyfél vagy partneri ajánlással). Ha családállításon, vagy sorselezmésen valaki találkozott velem, tetszett a stílusom és amit ott látott, akkor már van egy közös alap az inspirációhoz. Ha Ön már járt nálam, szeretettel várom bejelentkezését az alábbi űrlapon:

Név:
Értesítési telefonszám:
Értesítései e-mail cím:
Választott időpont, amelyire jelentkezik:
Az értesítési email címet kérjük biztonsági okokból adja meg újra:
Elfogadom a részvételi feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatót:

 

Szeretettel várom!

 

Kiss Katalin
az AvVENTURIN Stúdió alapító-tulajdonosa
család- és szervezetállító, sorselemző

 


 

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

 

 

Mikor Katalin megkérdezte, hogy részt vennék-e a Fess Önbizalomra programjában, még a festésről se nagyon volt fogalmam. Talán iskolában festettem utoljára, vízfestékkel virágot a vázában. Nem tudtam, hogy melyik ecset mire való, hogyan kell elkezdeni egyáltalán magát a megfestendő képet. Annyira ki tudta hozni belőlem a maximumot a festések alkalmával, hogy a hatodik képem után megkért egy kedves ismerősöm, fessek neki egy képet imádott házi kedvencéről. Immáron a hetedik képet festettem meg, ezúttal kérésre, és majdnem teljesen önállóan, annyit tanultam ezeken a foglalkozásokon. Amellett, hogy rengeteget tanulok, nagyon szeretem azt a hangulatot, ami ezeket az alkalmakat áthathatja. Családom, barátaim és az ismerőseim újra és újra rácsodálkoznak azokra a képekre, amiket festek. Köszönöm azt a rengeteg törődést, önbizalom növelést, támogatást, a sok instrukciót, amivel ellátott, és remélem, még nagyon sokat festhetünk együtt!
Köszönettel és üdvözlettel:
Ökrös Viktória
"Kötetlen, fesztelen, jó hangulatban a saját tempójában fejlődhet minden résztvevő. Csak ajánlani tudom!  Nevetés
F.Gabi"

 


Ha ezen az oldalon hibát vagy elírást talál, kérjük hogy az avventurinstudio@gmail.com e-mail címen jelezze részünkre, azonnal javítjuk! A Fess Önbizalomra és az AvVENTURIN Stúdióval kapcsolatosan minden jog fenntartva!


Kiss Katalin EV
1077 Budapest, Jósika utca 29.
A Fess Önbizalomra program 2020. február 14-től elérhető.